استودیو رضوان در سال 1397 از‌سوی دبیرخانه توسعه زیست بوم خلاق در بخش رسانه‌های دیداری و شنیداری، به‌عنوان شرکت خلاق ثبت شد و در سال 1398 با توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های تجاری و علمی توانست ضمن تدوین طرح جامع مجتمع صنایع سرگرمی رضوان و طراحی شیوه و رویکردهایی‌ نوین در پرورش ایده و جذب استارتاپ‌ها و همچنین طراحی رویدادهای رقابتی علمی تولید در حوزه انیمیشن و صنایع مرتبط، باحمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به‌عنوان “شتابدهنده‌رضوان” مجوز شتابدهی در حوزه صنایع سرگرمی را دریافت کند و به‌عضویت پارک‌ فناوری‌ پردیس پذیرفته شود. مجتمع صنایع سرگرمی در بخش های مرکز رویداد، مرکزتولید، مرکز شتابدهی، مرکز مشاوره و مرکز تجاری‌سازی؛ طراحی شده‌ است. چشـم‌انداز مجتمع‌رضوان، ایجاد مدیا اکوسیستم برتر آسیا با تمرکز بر پروژه‌های بین‌المللی است.

مرکز شتابدهی

استودیـــو رضوان با تایید معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از ابتدای سال ٩٩ به عنوان شتابدهنده‌ی انیمیشن در کشور فعالیت خود را آغاز نموده است. درهمین راستا تعدای از گروه های نوپا در این حوزه، مورد حمایت این شتابدهنده قرار گرفته و با حمایت و هدایت مشاورین با تجربه ، در مسیر رشد و تعالی گام بر می دارند.

مرکز تولید

استودیـو رضـــوان با بهره گیــــری از حضور گران‌قدر و تجربیات گران‌بهای متخصصین و هنرمندان زبده در عرصه تولید انیمیشن، آمادگی خود را برای اجرای پروژه های انیمیشن اعلام می‌دارد.

مرکز رویداد

با تکیه بر تجربیات فراوان در طول این سال ها، یکی از فعالیت‌های مفید و مثمر ثمر استودیو رضوان برگزاری رویداد‌های تخصصی در حوزه انیمیشن و گرافیک به شمار می رود.
این مرکز آمادگی خود را برای برگزاری رویدادهای آنلاین و حضــوری با موضوعاتِ مرتبط با صنعت انیمیشن اعلام می‌دارد.

هفتمین دوره رویداد پردیس سامیت

شتابدهنده دانش بنیان رضوان در هفتیمن رویداد پردیس سامیت که اسفند ماه 1402 و در پارک فناوری پردیس برگزار شد ، موفق به کسب رتبه‌ی سوم ارزیابی عملکرد بین شتابدهنده های مرکز نوآوری و شتابدهی کشور شد.
طراحی مدل های به روز و متنوع در تولید محتوا از مهمترین شاخص های رضوان در کسب این افتخار ارزشمند بوده است.

برخی از رویدادهای برگزار شده

"رویداد منهاج"

منهاج عنوان نخستین رویداد طراحی شده توسط تیم مرکز رویداد رضوان بود که در بهمن ماه سال98 با موضوع سیره و سبک زندگی سپهبدِ شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور بیش از 30 گروه شرکت کننده از شهرستان های مختلف به مدت 3 شبانه روز در تهران برگزار گردید. در مراسم اختتامیه این رویداد به 3 گروه برتر شرکت کننده از طرف معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما جوایز نفیسی اهدا گردید. برخی از گروه های شرکت کننده، با هدف رشد استعداد و کسب قابلیت های بیشتر تحت حمایت حوزه هنری تهران ،مرکز پویانمایی سازمان صدا و سیما و معاونت فضای مجازی بسیج قرار گرفتند. این رویداد نخستین اقدام موثر فرهنگی هنری پس از شهادت سپهبدِ شهید حاج قاسم سلیمانی بود که مورد توجه و عنایت خانواده معزز ایشان و برخی از مقامات کشوری و لشگری قرار گرفت.

"رویداد دوبله"

در روزهای آغازین سال1399 و تعطیلات عید نوروز که اکثر فعالیت های اجتماعی، فرهنگی به علت شیوع بی سابقه بیماری کرونا در حالت راکد قرار گرفته بود، مرکز رضوان موفق به برنامه ریزی و اجرای یک رویداد بزرگ در فضای اینستاگرام تحت عنوان رویداد مجازی دوبله گردید. این رویداد که در سطح کشوری با استقبال بسیار بالایی از طرف مخاطبان مواجه شده بود، زمینه ساز برگزاری آدینه رویداد های بعدی توسط مرکز رضوان شد.

"تحلیل آزمون"

با عنایت به توانمندی های مرکز رویداد در برگزاری رویداد های آنلاین به پیشنهاد یکی از زبده ترین اساتید رشته حقوق آقای حسین محمدی رویداد آنلاین تحلیل آزمون کارشناسی ارشد با هدف آمادگی آزمون کانون وکلا برگزار شد . در این رویداد که به صورت مجازی برگزار شد بیش از 70نفر از علاقه مندان توانستند از طریق اینستاگرام و به صورت خصوصی از این کارگاه بهره مند شوند.

"رویداد نویسندگی و اجرا"

در شهریور سال 1399 رویداد بزرگی با حضور بیش از 30 نفر از مجریان مراکز استان ها در دانشگاه علم و فرهنگ به میزبانی مرکز رویداد رضوان برگزار شد. در این رویداد که استاد فرزاد جمشیدی تدریس آن را بر عهده داشت، شرکت کنندگان با فنون نویسندگی و تکنیک های پیشرفته در زمینه اجرا آشنا شده و در پایان این مراسم موفق به دریافت گواهی پایان دوره نویسندگی و اجرا گردیدند.

"رویداد ایده پردازی"

در تاریخ 23 اسفند 98 آدینه رویداد رقابتی ایده پردازی با موضوع کرونا و رویکردهای نادرست اجتماعی برای پیشگیری از شیوع این بیماری با همت شتابدهنده رضوان و با حمایت ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد. این رویداد به‌صورت مجازی در قالب 16 گروه با حضور منتورهای محتوایی با موفقیت انجام گرفت.

حامیان ما